Prva: Hvala Ivanoviću na saradnji, uskoro novi šou program

"Ovo je moj poslednji intervju. Niko me nije oterao sa Prve, ova odluka je moja, iz razloga moralne prirode", najavio je Ivan Ivanović svoj odlazak sa Prve TV.

Izvor: B92, prva
Podeli

Pročitajte još:


Ivan Ivanović odlazi sa TV Prve

Menadžment Prve televizije poručuje: "Zahvaljujemo Ivanu Ivanoviću na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji, početkom godine pokreće se veliki novi šou program".

Ekskluzivnim intervjuom sa proslavljenim glumcem Žarkom Laušević, voditelj Ivan Ivanović zvanično se oprostio od publike Prve televizije: „Ovo je večeras moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao sa Prve, svašta će ljudi da pišu ovih dana. Ova odluka je moja, uglavnom iz razloga moralne prirode“, rekao je između ostalog Ivanović na snimanju emisije i zahvalio se publici koja ga je pratila.

"Uvažavajući lične razloge i poštujući pravo odluke da ne bude više deo tima, menadžment Prve televizije želi da se zahvali Ivanu Ivanoviću na dosadašnjoj saradnji i poželi uspeh u daljim planovima. Prva je uvek pomerala granice u TV industriji, naročito u domenu zabavnog programa u okviru kojeg je kreiran veliki broj uspešnih emisija, među kojima je i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Već početkom sledeće godine, Prva televizija pokreće novi šou program koji će ne samo sadržajno i produkciono obeležiti TV sezonu pred nama, već će i podići televizijske standarde u celom regionu", saopštila je Prva televizija.

strana 1 od 157 idi na stranu