"Crna Gora još čeka odgovor Srbije"

Crna Gora još čeka odgovor Srbije u vezi sa optuženom Brankom Milić koja se nalazi u Ambasadi Srbije u Podgorici, izjavio Darmanović.

Izvor: B92

Sreda, 19.12.2018.

08:17

Ilustracija: Thinkstock

Crnogorski ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović je na pres konferenciji nakon sastanka šefova diplomatija država Američko-jadranske povelje rekao da treba nastaviti s diplomatskom komunikacijom, prenosi RTCG.

"Verujemo da Srbija neće ući u tu zonu da štiti begunca od pravde pod svojim krovom. Do sada je sve uradjeno u skladu s diplomatskom komunikacijom i tako treba nastaviti", kazao je Darmanović.

Branka Milić optužena je za pokušaj terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: