Jedan avion preusmeren, drugi kružio sat i po iznad Niša

Avion kompanije "Vizer" koji je jutros poleteo iz Memingema nije sleteo u Niš, već je preusmeren u Sofiju. Drugi, iz Malmea, kružio sat i po, pišu Južne vesti.

Izvor: Južne vesti

Ponedeljak, 17.12.2018.

13:37

Jedan avion preusmeren, drugi kružio sat i po iznad Niša
Ilustracija: Getty Images

Kako je tom portalu rečeno na niškom aerodromu, razlog su složeni meteorološki uslovi na Aerodromu "Konstanin Veliki". Koji su to složeni meteorološki uslovi, zbog kojih avion iz Memingema nije sleteo na niški aerodrom u 9:35, iz aerodroma nisu precizirali.

U nišku vazdušnu luku je avion iz Malmea, nakon više od sata kruženja, sleteo sa sat i po zakašnjenja. Avion iz Malmea je, po redu letenja, trebalo da sleti u Niš u 10:05, ali je dugo "kružio" iznad Jastrepca, pa je pistu u Nišu dotakao tek oko 11:30.

Pored ova dva leta, prema redu letenja, na niški aerdorom bi danas trebalo da sleti i avion "Rajanera" iz Bratislave. Kako piše na sajtu aerodroma, taj avion se očekuje u 15:30 i trebalo bi da sve bude na vreme i bez problema.

Inače, na aerodromu su juče, i pored snega i hladnijeg vremena, uspešno dočekani i ispraćeni putnici i avioni iz Ciriha i Berlina, a kako su rekli iz niške vazdušne luke, sve se odvijalo bez kašnjenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: