Ledeno do subote, a stiže nam i košava

Prema aktuelnim prognozama RHMZ, ledeni dani će se u Srbiji zadržati do subote.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 17.12.2018.

12:20

Ledeno do subote, a stiže nam i košava
Ilustracija: Getty Images

I sutra će biti oblačno i hladno, a u većem delu Srbije padaće mestimično slab sneg. Uveče i noću prestanak snega. Na severu zemlje biće uglavnom suvo, uz zadržavanje magle veći deo dana i uz slab vetar, severni i severozapadni. Najniža temperatura biće od -9 do -2, a najviša u većini mesta od -4 do -1, osim u Timočkoj Krajini, gde se prognozira plus dva stepena.

I u Beogradu će biti oblačno i hladno, uz slab vetar i temperaturu od -4 do -2 stepena.

U sredu ujutro prognozira se takođe hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimično maglovito, a u toku dana malo toplije, posle podne delimično razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno oblačno i još malo toplije, ponegde sa slabom kišom i susnežicom, a u planinama sa slabom snegom. U košavskom području očekuje se pojačanje jugoistočnog vetra.

U noćnim i jutarnjim satima ponegde će se kiša lediti pri tlu, a od subote toplije, ponegde sa slabom kišom, dok će se sneg u nižim predelima otapati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: