Naprednjacima čestitka i od Zorane Mihajlović

Članice Predsedništva SNS Zorana Mihajlović čestitala članstvu, aktivistima i simpatizerima SNS u Lučanima, Kladovu, Doljevcu i Kuli pobedu na lokalnim izborima

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 17.12.2018.

08:50

Naprednjacima čestitka i od Zorane Mihajlović
FOTO: Tanjug/ Kabinet potpredsednice Vlade/ M. MIRCETIC/ nr

Ona je poručila da su na lokalnim izborima u četiri opštine pobedili demokratija i volja građana, uprkos pristicima i nasilju pojedinaca iz opozicije.

"Važno je da su građani na lokalne izbore izašli u velikom broju i svojim glasovima odlučili koga žele na čelu svojih opština. To se posebno odnosi na Lučane, gde su predstavnici Saveza za Srbiju nasilnim ponašanjem i izazivanjem incidenata pokušali da utiču na rezultate izbora", navela je Mihajlovićeva.

Ona je osudila nasilničko ponašanje funkcionera i aktivista Saveza za Srbiju u Lučanima koji su fizički napali ženu koja je došla na glasanje, novinara koji je izveštavao o lokalnim izborima i upali u prostorije Policijske stanice u Guči.

"Nadležni organi treba da reaguju na svako kršenje zakona jer demokratija počiva na slobodnim izborima i niko nema pravo da građanima uteruje strah, niti da ometa državne institucije u sprovođenju zakona", ističe članice Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: