Vučić: Nebojša me je uznemiren zvao, bilo mu je teško

Predsednik SNS Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije prokomentarisao navode da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponudio ostavku.

Izvor: B92

Nedelja, 16.12.2018.

22:12

Vučić: Nebojša me je uznemiren zvao, bilo mu je teško
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

On je naveo i da je “Nebojša imao težak dan”.

“Nije to baš bilo u takvoj formi… Nebojša će o tome sutra. Imao je težak dan, mnogo krivičnih prijava… Ni u jednoj od tih nasilničkih akcija nije učestvovao niko iz SNS, osim eventualno građana koji bi glasali za SNS, a koji su bili napadnuti”, rekao je Vučić.

Dodao je i da se “dogodilo da su upali u policijsku stanicu u Guči”.

“Nebojša me je uznemiren zvao i rekao da niko nema pravo da ponižava policiju. Ja sam mu rekao da dok ne počine nasilje puti da prete, vuči, rade šta hoće. Njemu je bilo prilično teško. Ja nisam hteo o tome da razgovaram pošto će on sa mesta u našoj partiji i državi ići kad i ja”, rekao je Vučić.

Podsetimo, beogradski tabloidi su preneli "saznanja" da je Stefanović ponudio ostavku premijerki Ani Brnabić i Vučiću, "pošto mu je rečeno da ne hapsi Đilasove i Obradovićeve sledbenike".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: