Vesić o "divljanju hamerom": Od sad će plaćati za bahatost

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će vandali ubuduće plaćati odštetu za bahato uništavanje gradske i privatne imovine

Izvor: B92

Subota, 15.12.2018.

17:15

Vesić o
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

Kako prenosi Beoinfo, on je povodom incidenta koji se danas desio u centru Beograda kada je nepoznati vozač "hamera" oborio semafor, udario u kiosk i potom napustio vozilo i mesto nesreće, rekao da je dosta bilo uništavanja imovine koja pripada svim građankama i građanima Beograda.

"Ovo divljanje 'hamerom' pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu. Divljajući, oštetili su i gradsku i privatnu imovinu. Čim policija pronađe ove vandale, Grad Beograd će ih tužiti za naknadu štete, pa će lepo da plate odštetu za uništen semafor i svu javnu imovinu", naveo je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

On je podsetio da je nedavno uništena ograda na tramvajskoj stanici u Nemanjinoj ispod Slavije, i potom ista takva ograda na tramvajskoj stanici na Bulevaru kralja Aleksandra kod Depoa.

"Od sada će plaćati za bahatost", poručio je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: