Junker opet u centru pažnje, "mrsi kosu" plavuši VIDEO

Počeo je drugi dan samita lidera zemalja Evropske unije u Briselu. Ponovo je na jednom skupu evropskih lidera u centru pažnje bio predsednik Evropske komisije.

Izvor: B92

Petak, 14.12.2018.

15:10

Junker opet u centru pažnje,
Foto: Tanjug/AP/Francisco Seco

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker snimljen je kako „protresa“ kosu jedne žene na ulazu u sedište Evropske komisije u Briselu i očigledno ju je posramio.

U to vreme šefovi država i premijeri dolazili su na nastavak samita. Da podsetimo, Junker je nedavno iznenada napustio konferenciju za novinare u Briselu, a spekulisalo se da je to možda učinio zbog cipela različitih boja koje je nosio.

Na sličan način privukao pažnju medija i pre nekoliko meseci kada je uoči gala večeri lidera NATO izgubio ravnotežu nekoliko puta, nesigurno hodao i posrtao, a mediji su preneli da se u jednom trenutku zateturao toliko da su predsednici Finske i Ukrajine morali da mu pomognu da ostane na nogama.

Nakon toga se pojavila i fotografija Junkera kako sedi u invalidskim kolicima, a portparoli Komisije rekli su da se radi o išijasu, koji mu često ometa normalno kretanje i izaziva bolove u leđima i nozi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: