Oglasila se i premijerka: Ovo je težak dan za mene

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da, bez obzira na to šta će se desiti u prištinskoj skupštini, Srbija ostaje na istom putu mira i stabilnosti.

Izvor: B92

Petak, 14.12.2018.

11:10

Oglasila se i premijerka: Ovo je težak dan za mene
Tanjug/ Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije/ Slobodan Miljevic/ bk

Kako je rekla danas nakon potpisivanja Memoranduma o razumevanju između Srbije i Svetskog ekonomskog foruma, fokus Srbije ostaje na saradnji, razvijanju ekonomije, radnim mestima, znanju, obrazovanju i kreativnosti.

Brnabićeva je navela da je ovo težak dan za nju zato što doprinosi saradnji i stabilnosti i istakla da Srbija nastavlja da ide putem mira.

Ona je ocenila da bez stabilnosti u regionu nema ni stabilnosti ni budućnosti u Srbiji. "Treba da gradimo budućnost, a ne da dižemo barijere, da sprečavamo medije na maternjem jeziku, da sprečavamo saradnju i da ljude zaplašimo", rekla je Brnabićeva.

Podvlači da Srbija putem prosperiteta, saradnje, napretka, transformacije ekonomije i većeg ulaganja u nauku i kreativnost. "Nastavljamo da ulažemo u sve ono što mislim da je budućnost", zaključila je Brnabićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: