"Grad ne pamti ovakvu kafansku tuču"

Protiv pripadnika interventne policije koji su učestvovali u tuči u bjelovarskom klubu, na koncertu pevača Mitra Mirića, biće pokrenut disciplinski postupak.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2018.

16:17

Freeimages.com

To je saopštila bjelovarsko-bilogorska policija.

Načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Veseljko Ravenščak odlučiće da li će biti potrebne disciplinske mere, rečeno je na konferenciji za novinare, a prenosi Hina.

Portparol policije Dražen Medved izjavio je da su intervenisale sve raspoložive jedinice, jer je policija dobila dojavu da se radi o remećenju javnog reda i mira u većem obimu.

"Naša je praksa da u takvim situacijama šaljemo sve raspoložive jedinice. Na taj način kvalitetno možemo da odradimo posao, a i deluje preventivno da se smire strasti", rekao je Medved.

U klubu u Bjelovaru izbila je masovna tuča na nastupu folk pevača Mitra Mirića, u kome su učestvovali gotovo svi gosti kluba "Tilt", među kojima su bili i policajci u civilu, preneo je Index.hr pozivajući se na Bjelovar Live.

Kako je navedeno, grad ne pamti "kafansku tuču" ovakvih razmera, u kojoj niko nije ozbiljnije povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: