Medojević se oglasio posle izlaska iz pritvora FOTO

Poslanik DF i lider Pokreta za promene Nebojša Medojević zahvalio svima na podršci koja mu je pružana prethodnih dana, dok se nalazio u pritvoru.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2018.

11:38

Medojević se oglasio posle izlaska iz pritvora FOTO
Screenshot

On je dodao da nastavlja borbu za slobodu.

"Jutros u 2:40 na slobodi, posle 14 dana od protivustavnog i protivzakonitog kidnapovanja od režima, zbog javno izgovorene reči. Samo jako", napisao je Medojević na svom profilu na Fejsbuku.

Nakon izlaska i zatvora, Medojević je poručio da su njegova supruga i on zahvalni svima na podršci i, kako je rekao, ogromnoj pozitivnoj energiji koju ste nam davali u ovim danima teških izazova za nas.

„Borba za slobodu se nastavlja. Sad je valjda jasno svima da je vreme za jedinstvo i slogu svih ljudi koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu“, istakao je Medojević.

Dodaje da bolesni, kompromitovani, korumpirani sistem, koji masovno krši ljudska prava i slobode, diskriminiše ljude, preliva nacionalno bogatstvo u svoje džepove, rasipa resurse i gura nas u dužničko ropstvo i bankrot, deli i svađa, mora biti odbačen.

„Vreme je za novi društveni dogovor o temeljnim vrednostima - slobodi i demokratiji. Hvala svima. Samo jako“, zaključio je Medojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: