Mediji: Uhapšeni inspektor vodio važne slučajeve

Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana zameniku načelnika Trećeg odeljenja Policijske uprave za Beograd D.J. koji je priveden u sredu sa još devet lica.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2018.

07:33

Mediji: Uhapšeni inspektor vodio važne slučajeve
Ilustracija: Thinkstock

On je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja.

Jović se sumnjiči da je policijskom službeniku sa Zvezdare rekao da ne preduzima mere prema jednom muškarcu, za kojim je bila raspisana potraga zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Uhapšen je i policijski službenik sa Zvezdare koji se tereti da je svesno obustavio dalji rad u tom predmetu.

Uhapšeni zamenik načelnika Trećeg odeljenja, koje se inače bavi krivičnim i seksualnim deliktima, prema pisanju medija, vodio je neke od najvažnijih istraga - poput ubistva pevačice Jelene Marjanović, likvidacije "Saleta Mutavog", egzekucije Dalibora Despotovića i Aleksandra Stamenkovića ispred kafića u Belvilu, kao i Milomira Jovanovića koji je ubijen iz snajpera posle jedne sahrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: