Milan Jovanović: Sada sam beskućnik

Beograd -- Novinar portala Žig-Info Milan Jovanović rekao je da ga je PU za grad Beograd obavestila da su napadači na kuću zabeleženi na snimcima kamera iz okolnih kuća.

Izvor: Tanjug
Podeli
Prva
Prva

On je to rekao tokom današnje konferencije za novinare u prostorijama Pokreta slobodnih građana, a na kojoj se pojavio zajedno sa liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem.

Kako kaže, pretnje su upućivane i njemu i glavnom i odgovornom uredniku portala Žig Info Željku Matorčeviću još prošle godine, o čemu su, kaže, obavestili policiju.

Tvrdi da iza pretnji stoji predsednik opštine Grocka, jer je pisao o zloupotrebama opštinske uprave.

“Sve materijalne dokaze o krađama podneli smo Ministarstvu pravde, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Odeljenju za organizovani kriminal, Agenciji za borbu protiv korupcije ali do sada ništa nije učinjeno“, rekao je Jovanović i dodao da je sada beskućnik.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković rekao je da je život Jovanovića sada u rukama države i vlasti i da će oni biti odgovorni ukoliko mu se bilo šta bude dogodilo u budućnosti.

Milan Jovanović, na čiju garazu je preksinoć bačen molotovljev koktelom, što je izazvalo požar koji se proširio na kuću, a ona je potom izgorela, radi kao novinar u portalu Žig, do penzije je bio zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao šef smene Komandno-operativnog štaba.

strana 1 od 157 idi na stranu