Oglasio se napadnuti novinar; Osvanuo snimak požara VIDEO

Novinar portala Žig info iz Grocke Milan Jovanović izjavio da je uveren da je razlog napada u kojem mu je izgorela kuća, isključivo njegovo pisanje.

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2018.

14:02

Oglasio se napadnuti novinar; Osvanuo snimak požara VIDEO
Foto: Thinkstock

U izjavi za portal Cenzolovka, Jovanović je rekao da su nepoznate osobe u toku noći ubacile Molotovljev koktel, nakon čega su pucale na ulazna vrata njegove kuće, kako ne bi mogao da izađe.

Jovanović je dodao da je ranije dobijao pretnje zbog pisanja za taj portal u vezi sa izgradnjom kanalizacije u Vrčinu, kao i zbog tekstova o zloupotrebama predsednika opštine Grocka.

Kako je naveo, do sada se dva puta pisanim putem obraćao i predsedniku Aleksandru Vučiću, kao i ministarki pravde Neli Kuburović. On je naveo da ga taj napad neće zaustaviti.

Podsetimo, najpre je Pokret građana Srbije saopštio da je kuća Jovanovića zapaljena, a potom je reagovao i UNS koji je saopštio da zahteva od policije i tužilaštva da hitno sipitaju taj slučaj.

Oglasio se i MUP koji je saopštio da je primio prijavu o tom događaju i da je na lkicu mesta nađena čaura.

Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak požara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: