Đilas tužio Parezanovića zbog tvrdnji o 50.000 evra

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas tužio je narodnog poslanika Srpske napredne stanke (SNS) iz Čačka Marka Parezanovića za klevetu.

Izvor: Beta

Utorak, 11.12.2018.

12:47

Đilas tužio Parezanovića zbog tvrdnji o 50.000 evra

On ga je tužio zbog izjave koju je Parezanović dao loklanom portalu "Morava info", objavio je danas taj portal.

Parezanović, koji je i jedan od poverenika Gradskog odbora SNS u Čačku izjavio je polovinom septembra za taj portal da je nekoliko dana pre početka zasedanja Skupštine Čačka "u jednom restoranu u Gornjem Milanovcu (Dragan) Đilas ponudio 50.000 evra dvojici odbornika skupštinske većine, da ubuduće ne dolaze na sednice Skupštine".

Njegova izjava objavljena je na portalu u tekstu pod naslovom "Parezanović: Teško ćemo sačuvati većinu u čačanskoj skupštini!".

Đilas je nekoliko dana posle objavljivanja tog teksta, na konferenciji za novinare u Čačku, demantovao Parezanovića.

Funkcionera SNS Parezanovića tužio je za klevetu i lider Dveri Boško Obradović koji traži materijalnu odštetu od 300.000 dinara zbog "pretrpljenih duševnih bolova" koje mu je Parezanović naneo iznošenjem "neistinitih optužbi" na konfrenciji za novinare u Čačku.

Parezanović je izjavio da je Obradović tokom kampanje za predsedničke izbore "prao novac koji je dobio od države za kampanju, tako što je pravio višemilionske fiktivne račune sa preduzetničkim radnjama čiji su vlasnici njegovi prijatelji i funkcioneri Dveri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: