Snežna oluja u SAD, troje nastradalo FOTO/VIDEO

Snažna snežna oluja zahvatila je SAD, a najteža situacija je u Virdžiniji i Južnoj Karolini gde se bore sa opasnim vremenkim uslovima, javlja CNN

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2018.

23:26

Snežna oluja u SAD, troje nastradalo FOTO/VIDEO
Foto: Tanjug/AP

Kako javlja ovaj medij, u Severnoj Karolini pale su rekordne količine snega

"Uslovi su i dalje promenjivi u delovima države budući da pada kombinacija snega, ledene kiše i kiše", rekao je guverner te države Roj Kuper.

U oluji koja je pogodila jugoistok SAD poginule su najmanje tri osobe, javlja CNN. Samo danas je otkazano preko 500 letova u Severnoj Karolini, a oko 144.000 domova ostalo je bez struje.

U Južnoj Karolini je 56.000 domova bez struje, a širom Severne Karoline otvoreno je 15 skloništa.
Foto: Tanjug/AP
Oko 3000 letova otkazano je ovog vikenda zbog snežne oluje, ali kako javlja CNN i dalje se očekuju problemi u vazdušnom saobraćaju.

CNN javlja i kako je u nekim delovima Sjeverne Karoline palo 60 cm snega tokom vikenda. BBC dodaje kako je guverner potvrdio tri smrtna slučaja izazvana olujom. Jedan muškarac poginuo je u predgrađu grada Šarlot kada je stablo palo na njegov automobil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: