Dačić i Dodik dobili konkurenciju: Zapevala Kolinda VIDEO

Društvenim mrežama širom regiona deli se snimak na kom predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ponovo peva, prenosi portal CDM.

Izvor: CDM

Ponedeljak, 10.12.2018.

13:05

Dačić i Dodik dobili konkurenciju: Zapevala Kolinda VIDEO
EPA-EFE/ Georgi Licovski

Video-snimak je nastao na “Širokobriješkoj večeri” u Zagrebu, na kojoj je nastupao Mato Bulić. Osim što je pustila glas, Kolinda se totalno opustila i zaplesala sa visoko podignutim rukama, navodi još CDM.

Podseć se da taj najnoviji snimak nije prvi na kom je Kolinda zapevala u javnosti. Pre ovoga, istu pesmu predsednica Hrvatske i Bulić pevali su krajem oktobra na “Broćanskoj večeri”, koja je imala humanitarni karakter.

CDM podseća da su u pevanju vešti i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji se često dohvate mikrofona. Ali sada su, kako se zaključuje, dobili konkurenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: