Prevrnulo se sanitetsko vozilo, građani izvlačili ljude

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11:15 na raskrsnici kod novog Merkatora, prevrnulo se sanitetsko vozilo. Tri osobe su povređene.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2018.

11:37

Prevrnulo se sanitetsko vozilo, građani izvlačili ljude
Foto: Tanjug, arhiva

Povređeni su prevezeni u Zemunsku bolnicu, kazali su za Tanjug iz Hitne pomoći i naveli da nije reč o vozilu te službe, nego o sanitetu.

Kako je javio čitalac sajta B92.net, očevidac nesreće, vozilo, kako se isprva mislilo Hitne pomoći, najverovatnije je u trenutku nesreće prevozilo nekoga jer je bila uključena sirena.

Prema prvim informacijama, vozilo je udareno sa zadnje strane i usled tog sudara prevrnulo se na bok.

Nekolicina građana, vozača i pešaka, odmah je pritrčala u pomoć i pokušala da izvuče iz vozila ljude, ali u tome nisu uspeli.

Zatim su pokušali da isprave sanitetsko vozilo, koje je palo preko saobraćajnog znaka, a na kraju su u tome i uspeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: