Stamatović odgovorio Jovanoviću

Predsednik opštine Čajetina i Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović odgovorio na izjavu lidera Liberalnodemokratske partije Čedomira Jovanovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2018.

16:11

Stamatović odgovorio Jovanoviću
screenshot

Stamatović je odbacio kao netačne tvrdnje da je organizovao "paravojni kamp" na Zlatiboru u kome su "ruski agenti željni krvi" obučavali maloletnike "za nekakve ratove i agresvno ponašanje".

Navodeći da je Čajetina jedina opština u Srbiji koja ima Kancelariju za saradnju sa Rusijom, Stamatović je u saopštenju potvrdio da je ta lokalna samouprava pomogla održavanje "Omladinsko-patriotskog kampa" na Zlatiboru, "ali ne sa ciljem izazivanja krvoprolića i organizovanja puča već smo ih učili rodoljublju i ljubavi, a ne veleizdaji i mržnji, da vole svoje a poštuju tuđe".

"Bilo je i ruskih instruktora, ali omladinci se nisu podučavali agresiji i nasilju već onome što smo i mi stariji učili na časovima opštenarodne odbrane i društvene samozaštite. A puške nisu bile ruske kao što laže naprednjački komesar za rasrbljivanje Srbije Čedomir Jovanović, već plastične kineske igračke", naveo je Stamatović, a prenela Zdrava Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: