AMSS: Na put samo sa zimskom opremom

Vozače i danas očekuju zimski uslovi vožnje, ali i prestanak padavina, kažu iz AMSS-a.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2018.

07:39

Default images

U nižim predelima kolovozi su mokri ili pod manjim snežnim pokrivačem kojeg ima u raskvašenom stanju, dok na putevima u višim predelima treba računati na sneg, saopštio je jutros Auto-moto svez Srbije.

AMSS upozorava vozače da i pored intenzivnih intervencija putara na posipanju kritičnih deonica, niske temperature pretvaraju svaku iole vlažnu deonicu u led ili poledicu, tako da na put kreću isključivo sa zimskom opremom i dobrim zimskim gumama, jer su česta proklizavanja i preprečavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok na graničnim prelazima u zemlji na putničkim
terminalima trenutno nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Uprava Granične policije saopštila je da teretna vozila na prelazima prema Hrvatskoj, Batrovci i Šid, čeka oko 300, odnosno 180 minuta, a na prelazima prema Madjarskoj, Horgoš i Kelebija, po 180 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: