Teretnjaci kod Šida čekaju sedam sati

Na putničkim terminalima graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta, dok su zadržavanja za teretna motorna vozila od 60 minuta do sedam sati na prelazu Šid.

Izvor: Tanjug

Sreda, 28.11.2018.

08:59

Teretnjaci kod Šida čekaju sedam sati
Ilustracija: Getty Images

Zadržavanja za teretna vozila na graničnom prelazu su četiri sata, dok su na prelazima Kelebija i Horgoš zadržavanja tri sata, saopštio je AMSS. Najkraće zadržavanje je na graničnom prelazu Sremska Rača - 60 minuta.

Kako se navodi, često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, zbog čega zadržavanja mogu biti duža od očekivanih. Navodi se i da je na odredjenim putnim pravcima na snazi zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom.

Zabrana važi za puteve drugog A reda Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Šabac - Volujac - Zavlaka - Banja Badanja - Krupanj - Gračanica, Krst - Korenita - Krupanj, Debrc -Banjani -Ub -Novaci -Koceljeva -Šabačka Kamenica -Donje Crniljevo -Osečina -Gunjaci -Pecka -Ljubovija, Valjevo -Poćuta -Granica, Jošanička Banja - Kopaonik.

Zabrana važi i za puteve Ivanjica/Novi Pazar -Duga Poljana -Rasno - Karajukića Bunari -Ugao - državna granica sa Crnom Gorom, Sjenica -Krajnoviće -Bare -Vrbnica - državn granica sa CG, Vrbnica - Granica SRB/CG , Sjenica - Raždaginja - Budjevo - Karajukića Bunari - Suvi Do - Leskova - Velje Polje - Tutin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: