Hladno, sa susnežicom i snegom

U Srbiji će biti oblačno i hladnije vreme, sa susnežicom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: B92

Sreda, 28.11.2018.

01:00

Hladno, sa susnežicom i snegom
Foto: Thinkstock

Na krajnjem istoku moguća je kiša. Vetar slab i umeren, na severu Vojvodine i u planinskim predelima i jak severni i severozapadni.

Dnevna temperatura od nula do četiri stepena.

U Beogradu oblačno i hladno sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Dnevna temperatura oko jedan.

U Srbiji do subote hladno, uz jutarnji mraz i najvišu temperaturu oko ili malo iznad nule.

U četvrtak i petak na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvaće jak jugoistočni vetar, u subotu u slabljenju.

Zbog pada temperature vazduha izražene tegobe mogu imati cerebrovaskularni bolesnici. Oprez se preporučuje astmatičarima i osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolјa, neraspoloženje i bolovi u kostima i zglobovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: