Voz iskočio iz šina kod Svilajnca pri brzini od 20 km/h

Na pružnom prelazu između Svilajnca i Grabovca došlo je do iskakanja nekoliko vagona teretnog voza koji je prevozio kamen iz pravca Despotovca ka Markovcu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.11.2018.

23:11

Voz iskočio iz šina kod Svilajnca pri brzini od 20 km/h
Ilustracija: Freeimages.com

Kako prenosi svilajnački TV Centar, niko nije povređen, pričinjena materijalna šteta nije velika, ali je saobraćaj na regionalnom putu Svilajnac-Despotovac u prekidu.

Policija usmerava saobraćaj ka Despotovcu preko sela Lukovica i Sedlare, a normalizacija saobraćaja očekuje se tek u ranim jutarnjim satima.

Mašinovođa Stojan Ristić je rekao da je voz išao brzinom manjom od 20km na sat i da je najverivatnije iskočio iz šina zbog izuzetno lošeg stanja pruge.

"Lokomotiva je prošla pružni prelaz ali je prvi vagon ispao iz šina, a zatim i drugi i treći", rekao je Ristić.

Nakon uviđaja komisije iz železnice, biće preduzete sve mere da se vagoni što pre uklone sa pružnog prelaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: