Pacoli odgovorio: Odluka donesena jednoglasno FOTO

Prištinski mediji pisali su da li je zamenik kosovskog premijera Bedžet Pacoli glasao za odluku o povećanju taksi za 100 posto na robu iz centralne Srbije i BiH

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2018.

16:25

Pacoli odgovorio: Odluka donesena jednoglasno FOTO
Foto: screenshot

Na fotografiji sa sednice kosovske vlade, koju je na Fejsbuku objavio Ramuš Haradinaj, Pacoli u tom trenutku nije imao podignutu ruku.

Mediji konstatuju da tako nije poznato da li je Pacoli glasao za ovu odluku ili je ostao uzdržan. Međutim, fotografije više nema na profilu Ramuša Haradinaja, a oglasio se i sam Pacoli.

Pacoli je naveo i da je odluka doneta jednoglasno baš, kako kaže, kao što je jedinstvena vladajuća koalicija. Naj taj način on je otklonio sumnje pojedinih medija da je tokom glasanja o uvođenju stopostotnog poreza Srbiji i BiH bio uzdržan.

Da podsetimo, prištinske vlasti podigle su takse na srpske proizvode na 100 odsto, napisao je zamenik premijera Enver Hodžaj na svom nalogu na Tviteru.

Opširnije na našim Biz stranama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: