"Zašto ste glasali za OVK u Interpolu?"

Udruženje porodica "Kosmetske žrtve" ogorčeno što su Makedonija i Crna Gora glasale za Kosovo u Interpolu i pitaju da li su te zemlje za veliku Albaniju?

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2018.

11:49

Foto: Tanjug/ AP/ Laurent Cipriani

U saopštenju tog udruženja se navodi da su se se Makedonija i Crna Gora založile za ulazak tzv. OVK u Interpol.

"Makedonci i Crnogorci, vi ste pravoslavci, pitamo vas zašto ste glasali protiv Srbije a podržali ulazak tzv. OVK Kosovo u Interpol", pitaju iz tog udruženja.

Oni pitaju i da li su ih te dve, države Ramuš Haradinaj, Hašim Tači, Kadri Veselji, Agim Čeku ili Fatmir Ljimaj Veseljij, Čeku, Ljimaj... toliko zadužili pa "Srbiji zabijaju nož u leđa".

"Da li to znači da vi podržavate 'veliku Albaniju' ili ste zaboravili ko je ubijao makedonske policajce u Kumanovu. Narod i država koja zaboravlja svoje žrtve, a podržava teroriste i zločince, nikada da propeva neće", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: