Pucnjava u Denveru, jedna osoba ubijena

Na ulici u centru Denvera došlo je do pucnjave, u kojoj je jedna osoba ubijena, dok su četiri ranjene i prebačene u bolnicu. Potraga za osumnjičenim.

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2018.

08:28

Pucnjava u Denveru, jedna osoba ubijena
Ilustracija: Thinkstock

Policija je na Tviteru objavila da povrede nisu opasne po život.

Pucnjava je izbila u ponedeljak oko 16:00 sati u centralnom kvartu Denvera poznatom kao LoDo, punom hotela, restorana i luksuznih stambenih objekata, prenosi Rojters.

"Denver post" navodi, pozivajući se na neimenovanog očevica, da je naoružani napadač otvorio vatru iz pištolja na grupu ljudi, a potom pobegao automobilom. Očevidac kaže da je čuo šest pucnjeva i da je jedna osoba iz grupe uzvratila vatrom na napadačev automobil dok je bežao.

Pucnjava u Denveru izbila je ubrzo nakon pucnjave u bolnici u Čikagu, gde je naoružani napadač ubio doktora, farmaceutskog asistenta i policajca pre nego što je i sam pogođen smrtnim hicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: