Gruevski se javio advokatu, ostavio broj telefona

Elenko Milanov izjavio je u emisiji televizije "Telma" da ga je Nikola Gruevski kontaktirao iz Mađarske i kazao mu na koji telefonski broj može da ga zove.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2018.

22:50

Gruevski se javio advokatu, ostavio broj telefona
Foto: GettyImages

Milanov, jedan od advokata bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog, dodao je da je to prijavio sudu i poručio da nema šta da krije, kao i da makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova zna za sve što postoji u njegovom telefonu.

On je takođe rekao da je ubeđen i da makedonska policija zna novi broj telefona Gruevskog.

Advokat je naveo da ga je Gruevski kontaktirao telefonom u kasnim večernjim satima 13. novembra ove godine, istog dana kada je nekadašnji predsednik makedonske vlade putem Fejsbuka objavio da se nalazi u Budimpešti gde je zatražio politički azil nakon izbegavanja služenja dvogodišnje zatvorske kazne.

Milanov je kazao da je potom usledila njihova komunikacija putem SMS poruka u vezi sa pravnim pitanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: