O napadu na profesora priča Srbija, a u Kovinu muk VIDEO

Napad na nekadašnjeg profesora kovinske gimnazije dogodio se na uglu Prvomajske i Nemanjine.

Izvor: Prva

Ponedeljak, 19.11.2018.

20:49

O napadu na profesora priča Srbija, a u Kovinu muk VIDEO
screenshot/Prva

Kada je nekadašnji profesor izlazio iz automobila video je kako njegov bivši učenik tuče nepoznatu devojku, prišao im je i smirio je situaciju.

Međutim, u tom trenutku, profesoru su iza leđa prošla dvojica bivših učenika te škole i počeli da ga tuku svuda po telu.

Profesor je u telefonskom razgovoru za Prvu TV rekao da je veoma razočaran zbog svega što se dogodilo, prvenstveno zbog toga što su to njegovi bivši učenici i kako kaže nije ih učio takvom ponašanju.

On pred kameru Prve TV nije želeo da stane, kaže plaši se za svoju bezbednost, a nešto slično mogli smo da čujemo i od drugih ljudi u Kovinu.

I kao da se ništa nije dogodilo. Niko ništa nije video, niko ništa nije čuo, a napad na devojku, a potom i bivšeg profesora gimnazije nemo je posmatralo petnaestak ljudi.

“Mene dovodite u neprijatnu situaciju. To se desilo tamo u onom kraju. Baš glupa situacija. Ja sam čuo sutradan šta je bilo. Niti znam šta se tu dogodilo i posle sutradan čujem od jednog momka da su se tamo vitlali na ulici, ali nije baš onako kako se piše”, kaže vlasnik lokala.

Iako se o napadu na bivšeg profesora fizičkog vaspitanja priča u celoj Srbiji, u Kovinu muk, uz pokoju osudu.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: