Dve godine od ubistva devojke u NS – i dalje nema krivca

Dve godine od ubistva tridesetogodišnje Teodore Kaćanski u Novom Sadu, još uvek nije poznato ko ju je ubio, piše Dnevnik, a prenosi 021.rs.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2018.

17:42

Dve godine od ubistva devojke u NS – i dalje nema krivca
freeimages

Teodora je, 19. novembra 2016. godine oko 18 časova ranjena s više hitaca na parkingu u Somborskoj ulici kod broja osam, a preminula je 22. novembra u večernjim satima u Kliničkom centru Vojvodine.

Na nju je pucano u trenutku kada je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil "rendž rover" ispred zgrade u kojoj je živela sa Nenadom Stevićem (39).

Prema rečima svedoka, tada je iz žbunja izleteo napadač i ispalio pet hitaca u devojku, a zatim je pobegao u pravcu Bulevara patrijarha Pavla. Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana preminula.

Ubrzo je utvrđeno da je meta napadača bio Nenad Stević, koji se, po pisanju Dnevnika, dovodio u vezu s "veterničkim klanom", a bio je i svedok na jednom od procesa Nenadu Opačiću još 2003. godine kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: