Ovako jutros izgleda Ibarska magistrala FOTO

Sneg koji je tokom noći povremeno padao na pojedinim područjima Srbije uslovio je formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: TV Prva, Ljubiša Lešević
Foto: TV Prva, Ljubiša Lešević

Tako je na području Kraljeva, Smederevske Palanke, Kragujevca, Kopaonika, Kuršumlije i u planinskim predelima istočne i južne Srbije. Snega ima uglavnom na putevima, u višim planinskim predelima. To znači da su i zimski uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Foto: TV Prva, Ljubiša Lešević
Foto: TV Prva, Ljubiša Lešević

Sa mestimično raskvašenim snegom na kolovozu treba računati na putevima područja Ivanjice, Valjeva, Novog Pazara, Vranja, Zaječara i Negotina.

Foto: TV Prva, Ljubiša Lešević
Foto: TV Prva, Ljubiša Lešević

Kolovozi su u nižim predelima samo mokri, ali je hladno, pa je opasnost od poledice velika, zato podsećamo vozače na potrebu za opreznijom vožnjom uz obaveznu upotrebu zimske opreme, ali i na sve druge opasnosti u vožnji koje donosi ovakvo vreme, naveo je AMSS.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na teretnim terminalima na izlazu iz naše zemlje čekanja su više sati. Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati, na Kelebiji četiri, na Horgošu i Šidu tri sata. Na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja do 30 minuta, naveo je AMSS.

Razno

Na današnji dan, 1.decembar

1640 - Portugalija je posle ustanka kojim je zbačena španska vlast ponovo stekla nezavisnost. Dve sedmice kasnije vojvoda od Braganse (Braganca) krunisan je za

Razno subota 1.12. 00:00 Komentara: 1
strana 1 od 27 idi na stranu