"Kada roditelji uzmu stvar u svoje ruke" VIDEO

Ovu sedmicu obeležili su i protesti zabrinutih roditelja i građana Aranđelovca.

Izvor: B92

Nedelja, 18.11.2018.

09:55

screenshot

Oni su pokušali da skrenu pažnju na problem narkomanije, nakon što se u tom gradu predoziranla petnaestogodišnja devojka.

O tome da li su građani ti koji policiji moraju da ukazuju na to ko su dileri, da li ima smisla boriti se tako protiv narkomanije i mogu li građani na ovaj način zaštititi svoju decu, u Jutru sa Natašom su govorili Ivan R. Ivanović iz grupe ”Aranđelovčani i Aranđelovčanke“ i predsednik opštine Aranđelovac Bojan Radović.

Iako su mediji preneli da je policiji predat spisak dilera narkotika, to je potom demantovano.

“Mi spisak nismo dostavili jer ga nismo imali… Da smo imali, dostavili bismo. U celom gradu se govori o istim ljudima, nemoguće je da ono što ceo grad zna ne znaju institucije koje treba da znaju. To su njihove stvari i oni treba da rade na tome. Dobili su informacije gde se neki ljudi kreću, gde se okupljaju grupe koje rade sa narkoticima…”, naveo je Ivanović.

Prvi čovek Aranđelovca je potom najavio ”prvi konkretan korak”, odnosno formiranje Saveta za bezbednost, u okviru koga će biti organizovana i Radno telo za borbu protiv bolesti zavisnosti, narkomanije i maloletničke delikvencije.

Ceo razgovor pogledajte u videoprilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: