Čečenija: Žena se raznela ispred policijskog punkta

Jedna žena raznela se eksplozivom kod policijskog punkta u Groznom, glavnom gradu Čečenije, ali tom prilikom niko drugi nije ubijen, niti povređen.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.11.2018.

16:51

Čečenija: Žena se raznela ispred policijskog punkta
EPA-EFE Sascha Steinbach

Žena je tokom prolaska kroz kontrolni policijski punkt aktivirala eksploviznu napravu rekao je novinarima vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova za Čečensku Republiku, general policije Apti Alaudinov.

Prema njegovim recima, policajci su, primetivši da se devojka čudno ponaša, tražili od nje da se zaustavi i da pokaže dokumente, rekao je Alaudinov, javlja Sputnjik.

Devojka je, ogušivši se o to, krenula ka punktu. Policajci su primetili da nosi eksplozivnu napravu i ispalili upozoravajući hitac, nakon čega je devojka aktivirala eksploziv.

Žrtava u tom incidentu nema, policajci su uspeli da zadrže ženu podalje od sebe, dodao je general.

U toku je utvrđivanje identiteta žene-samoubice i traga se za eventualnim saučesnicima u napadu. Incident nije uticao na situaciju u gradu, a saobraćaj i tržni centri rade uobičajeno, dodao je Alaudinov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: