Savez za Srbiju nakon BG izložbu predstavio u Lučanima

Savez za Srbiju (SzS) je u Lučanima predstavio izložbu "Šest godina propadanja".

Izvor: B92

Subota, 17.11.2018.

21:20

Savez za Srbiju nakon BG izložbu predstavio u Lučanima

Naizložbi su, prema rečima organizatora, "prikazane afere aktuelne vlasti, negativni izveštaji Evropskog parlamenta, Svetske banke i Komisije Saveta Evrope koji se tiču stanja u pravosuđu, ekonomiji i medijima".

Predsednik Pokreta za Preokret Janko Veselinović je naveo da je ta izložba juče održana ispred zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) u Beogradu i da ta izložba "na najbolji način prikazuje u kakvom medijskom mraku živimo", saopštio je SzS.

"RTS kao javni servis prikriva istinu o stanju u Srbiji. Naša izložba prikazuje sve ono što je RTS sakrio. Prikazuje najviše cene goriva u Evropi, najniže plate i otete penzije. Ne može se istina sakriti večno", rekao je Veselinović.

Nosilac liste SZS u Dragačevu Milan Radičević je kazao da mu je drago što je domaćin "jedine izložbe koja govori o svim temama o kojima se ne može čuti na velikim republičkim medijima".

"Ove trotoare bismo mogli upotpuniti i lažnim obećanjima lokalne vlasti, poput obećanja o vraćanju Osnovnog suda u Guču, o otvaranju 1.000 novih radnih mesta, obećanja o rekonstrukciji i završetku hale u Lučanima i bazena, da će doći do ulaganja u poljoprivredu i drugih", rekao je Radičević.

Predsednik Dveri Boško Obradović je dodao da, paralelno sa izbornom kampanjom, izborni štab SZS evidentira "sve izborne neregularnosti", i da će po završetku izbora objaviti "belu knjigu".

"Ne samo da ćemo popisivati ove neregularnosti, već ćemo im se suprotstaviti, i upravo je u tom smislu udruživanje imalo smisla, jer se sada ne suprotstavljamo pojedinačno već zajedno" rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: