Tramp: Napisao sam odgovore o Rusiji, ali ih nisam poslao

Predsednik SAD kaže da je napisao odgovore na pitanja specijalnog tužioca Roberta Malera u vezi s istragom navodnih veza njegovog izbornog štaba 2016. s Rusijom

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

20:06

Tramp: Napisao sam odgovore o Rusiji, ali ih nisam poslao
Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp je dodao da odgovore još nije dostavio.

Tramp je novinarima u Ovalnom kabinetu rekao da je ove nedelje "vrlo lako" odgovorio na pitanja, prenosi Asošiejted pres.

"Morate uvek biti pažljivi kada odgovarate na pitanja ljudi koji ih verovatno postavljaju s lošim namerama. Ali ne, rutinski sam odgovorio na njih", rekao je Tramp u svom poslednjem kritičkom osvrtu na tu istragu, ne navodeći kada će odgovore predati Maleru.

Specijalni tužilac nagovestio je da je spreman da primi Trampove pismene odgovore, ali je predsednikov advokat Rudi Đulijani u više navrata izjavio da on neće odgovoriti na Malerova pitanja u vezi s mogućom opstrukcijom pravde.

Tramp i dalje tvrdi da je nevin i da uopšte nije bila potrebna Malerova istraga, za koju kaže da je samo gubljenje miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: