Stojanka, koja je ubila investitora, pokušala da se ubije

Stojanka Stojanović (70), koja je u septembru u Beogradu ubila investitora Zorana Trifunovića, pokušala samoubistvo u zatvoru, saznaje B92.net.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 16.11.2018.

12:13

Stojanka, koja je ubila investitora, pokušala da se ubije
screenshot

Prema našim saznanjima, ona je pokušala da prereže vene plastičnom čašom, ali u tome nije uspela. Prevezena je, sa lakšim povredama, iz zgrade Centralnog zatvora u zatvorsku bolnicu.

Njen sin se obratio medijima i naveo da ga je advokat Goran Došen obavestio da je njegova majka u četvrtak uveče isekla vene.

U međuvremenu, oglasila se i Uprava za izvršenje krivičnih sankcija iz koje je Tanjugu rečeno da Stojanka Stojanović (70) nije sinoć isekla vene u ćeliji okružnog zatvora u Beogradu, kako su to preneli pojedini mediji, ističući da ona ni u jednom trenutku nije bila životno ugrožena.

"Ona je juče po podne plastičnom časom nanela sebi ogrebotine i crvenilo po rukama. Nije ni u jednom trenutku bila životno ugrožena", precizirali su u Upravi.

Dodali su da je Stojanovićeva prebačena u Specijalnu zatvorsku bolnicu i pod nadzorom je lekara. Stojanovićeva je osumnjičena za ubistvo beogradskog investitora Zorana Trifunovića (59) u septembru ove godine.

Pod istragom je zbog krivičnih dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Do ubistva je došlo u Bulevaru kralja Aleksandra, na teritoriji opštine Zvezdara 2. septembra. Mediji su tada preneli da je protiv Trifunovića vođeno više postupaka zbog falsifikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole, prinuda, iznuda, ali da on ipak nije nikada osuđivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: