Stojankin sin: Apelovali smo da do ovoga ne dođe

Sin Stojanke Stojanović, koja je u septembru u Beogradu ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića, obratio se medijima.

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

13:43

Stojankin sin: Apelovali smo da do ovoga ne dođe
Ilustracija: Thinkstock

On je u dopisu naveo da ga je advokat Goran Došen obavestio da je njegova majka u četvrtak uveče isekla vene.

“Ja ne znam u kakvom stanju se ona nalazi. Više puta smo apelovali, pre svega advokat Goran Došen pred nadležnim organima, tužiocem Ivanom Agatonović koja je prekršila zakon više puta, pred Sudom, pred zatvorskom upravom da do ovoga ne dođe. Moja majka ima 70 godina I hronični je bolesnik, bukvano su joj svi lekovi bili uskraćeni, od lekova za srce do antidepresiva, bačena je u celiju, na čak ni u zatvorsku bolnicu ili neku specijalizovanu ustanovu. Nad njom je sprovođena tortura I mučenje. Za sve ovo postoje napismeni dokazi“, naveo je Marko Stojanović.

Prethodno je B92.net došao do nezvaničnih saznanja da je Stojanovićeva pokušala da iseče vene plastičnom čašom, kao i da je, sa lakšim povredama, prebačena iz zgrade Centralnog zatvora u zatvorsku bolnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: