Pucnjava u NS, ranjen muškarac

Muškarac Dušan.S. (32) ranjen je pucnjem iz pistolja na, za sada, nepoznatoj lokaciji u Novom Sadu.

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

22:48

Pucnjava u NS, ranjen muškarac
Foto:EPA-EFE/ Sasha Steinbach

On je oko 20 h zatečen na Sajlovu, na Rumenačkom putu sa prostrelnom ranom desne potkolenice, kažu za 021 u Hitnoj pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama B92, upucan je na jednom mestu, a sam je pokušao da se kolima preveze na drugu lokaciju. U pucnjavi je zadobio povrede potkolenice, a po prijemu u Klinički centar Vojvodine, operisan je i za sada je stabilno.

Dušan S. je od ranije je poznat policiji. On je 2009. godine ubio frizera iz Bečeja, Igora Pavlova. On je 29-ogodišnjeg frizera pretukao pesnicama do neprepoznatljivosti i za to je služio kaznu od četiri godine zatvora.

Inače, Dušan S. je tada bio poznat i kao nezvanični vođa bečejske narko-grupe, za koju se verovalo da narkoticima pokriva pola Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: