Dečak koji je povređen na Makišu kritično VIDEO

Trinaestogodišnjeg dečaka udarila je struja na ranžirnoj stanici na Makišu. On je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

09:47

Dečak koji je povređen na Makišu kritično VIDEO
Screenshot/TV Prva

Dečaci su došli iz gradskog prevoza, počeli da skaču po vagonima i jedanod njih zakačio je kablove pod visokim naponom. Nenad Stanisavljević iz Železnica Srbije kaže da se prati stanje dečaka, koji je sinoć prebačen u Tiršovu. Prema rečima Stanisavljevića, njegov život je i dalje u opasnosti.

On je za Vetsi TV Prve potvrdio da i Železnice imaju potvrdu informacije da su dečaci, starosti 13 - 14 godina došli iz gradskog prevoza, peli se na vagone i tako se fotografisali.

Na pitanje kako jem oguće da da dečaci neprimećeno počnu da skaču po vagonima, Stanisavljević odgovara da ej MAkiš jedan od najvećih takvih stanica u Evropi i da ne postoji ta vrsta fizičkog ili bilo kog drugog obezbeđenja koja bi u svakom trenutku mogla da "pokrije" celu stanicu.

Opširnije u VIDEO prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: