Kragujevac: "Rat žestokih momaka"

Policija traga za desetak mladića koji se sumnjiče za učestvovanje u tuči u kragujevačkom klubu “Volpe” u kojoj su četiri osobe povređene, od kojih dve teže.

Izvor: B92

Subota, 10.11.2018.

13:02

Kragujevac:
Ilustracija: Freeimages.com

Kako nezvanično saznaju Večernje novosti, njihov identitet je poznat i pitanje je dana kada će biti uhapšeni i privedeni u nadležno tužilaštvo.

Zasad je policija uhapsila Marka B. (31) i njegovog brata Božidara B. (30). Oni se terete za nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči koja se dogodila prošlog vikenda.

Šta je motiv ovog krvavog obračuna, još se ne zna pouzdano, ali spekuliše se da je reč o borbi za prevlast u obezbeđivanju ugostiteljskih objekata u ovom gradu.

U prilog tome ide i činjenica da se pojedinim osumnjičenima pripisuju iznude, reketiranja, pa čak i paljenje pojedinih objekata.

Prošlog vikenda prvo je došlo do verbalnog sukoba, kada je u klub došla “ekipa” iz naselja Aerodrom.

Reagovalo je obezbeđenje, kao i prijatelji ljudi koji drže noćni klub.

U ovom obračunu najteže je prošao J. L. (24), koji je zadobio veliki broj posekotina po glavi i nogama. Najverovatnije je posečen grlićem razbijene flaše.

On je na lečenju u kragujevačkom kliničkom centru i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. On je inače vlasnik jednog kafića u naselju Aerodrom, a kako pričaju upućeniji, bavio se boksom i slovi za jednog od žestokih momaka iz ovog naselja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: