Sutra ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano

Sutra ujutru se očekuje magla ponegde u Sremu, po kotlinama, dolinama reka i visoravnima zapadne i južne Srbije.

Izvor: B92

Subota, 10.11.2018.

23:49

Sutra ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Foto: Gettyimages

Tokom dana će biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata ujutru i pre podne povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od minus dva do devet, na jugu Banata do 13 stepeni, a najviša od 15 do 20 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutru na širem području grada biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko devet, na periferiji oko tri stepena, a najviša dnevna oko 20 stepeni.U Srbiji će i naredne sedmice biti pretežno sunčano, u ponedeljak će u košavskom području ojačati jugoistočni vetar, koji će u utorak na jugu Banata povremeno imati olujne udare.

U sredu se očekuje prolazno naoblačenje i zahlađenje uz skretanje vetra na severozapadni pravac. Dnevna temperatura do srede biće znatno iznad prosečnih vrednosti, od 15 do 20 stepeni Celzijusa, a zatim će biti u padu, u većini mesta od 12 do 15 stepeni.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološke prilike će pogodovati većini hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima u jutarnjim satima. (Kraj) bbl/vla 19 časova se Pioniru igrala košarkaška utakmica Patrizan-Cibona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: