Tramp: Hajde ponovo da optužimo Rusiju

Predsednik SAD Donald Tramp je ironično konstatovao da bi za nedoslednosti u prebrojavanju glasova na izborima, verovatno, trebalo okriviti Rusiju.

Izvor: Sputnjik

Petak, 09.11.2018.

20:29

Tramp: Hajde ponovo da optužimo Rusiju
Foto: Tanjug/AP/Evan Vuèi

"Oni, dakle, pronalaze glasove na Floridi i u Džordžiji, a izbori su bili u utorak? Hajde da optužimo Ruse i da zatražimo od predsednika Putina da se pod hitno izvini“, napisao je Tramp na Tviteru.

U Floridi i Džordžiji nastavlja se prebrojavanje glasova na izborima za guvernere. Kandidati demokrate zahtevaju ponovno prebrojavanje glasova, tvrdeći da neki glasovi nisu uračunati u krajnji rezultat.

Specijalni američki tužilac Robert Miler, kao i oba doma Kongresa SAD, vode istragu o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016. godine. Rusija kategorički odbacuje optužbe da je pokušala da utiče na izbore u SAD.

Miler istovremeno vodi istragu o navodnim vezama Trampa s Rusijom, koje negiraju i Kremlj i Bela kuća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: