SAD: Sudija Vrhovnog suda u bolnici; Nećak: Dobro je, radi

Sudija Vrhovnog suda Rut Bejder Ginsburg prebačena je u bolnicu, pošto je pala u svojoj kancelariji i polomila tri rebra.

Izvor: Tanjug

Petak, 09.11.2018.

12:54

SAD: Sudija Vrhovnog suda u bolnici; Nećak: Dobro je, radi
Foto: Getty

U zvaničnom saopštenju Vrhovnog suda, navodi se da je 85-godišnja Ginsburg prebačena u bolnicu u okolini Vašingtona, na posmatranje i lečenje, zato što se tokom noći nije osećala dobro.

Njen nećak Danijel Stiplmen rekao je da je Ginsburg "van kreveta i da radi", kao i da zbija šale.

On je na premijeri novog filma "On the Basis of Sex" o počecima karijere Ginsburg rekao za Rojters da je Ginsburg odlično.

"Poslednje što sam čuo je da je ona van kreveta i da radi, naravno, jer šta bi drugo ona radila, i da zbija šale. Ne mogu da obećam da su to dobre šale, ali su šale", rekao je Stiplmen.

Ginsburg je i 2012. godine tokom pada polomila dva rebra. Dva puta je bolovala od raka, a 2014. godine joj je ugrađen i stent.

Smatra se jednom od liberalnijih sudija, a na taj položaj ju je pre 25 godina postavio bivši predsednik Bil Klinton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: