Radulović podneo krivičnu prijavu protiv poslanika

Beograd -- Poslanik DJB Saša Radulović podneo je krivičnu prijavu protiv člana poslaničke grupe Slobodni poslanici Nenada Božića zbog pretnji.

Izvor: Beta
Podeli

Kako je Radulović rekao, Božić mu je uputio pretnje putem elektronske pošte, a bivši lider DJB je zatražio od tužilaštva da donese rešenje kojim se Božiću zabranjuje da mu prilazi.

Kako je saopštio DJB, Radulović je podneo prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodeći da mu je sa mejl adrese poslanika Nenada Božića stigla poruka naslovljena sa "Bebo kako si?", dok je tekst poruke glasio: "Ma boli me k.... kako si... Samo te z....... A tek ću te j..... kad te vidim, g..... jedan. Srdačan pozdrav, Nenad Božić."

"Ovaj postupak poslanika Nenada Božića svedoči o dubokoj krizi u koju je upalo celo društvo. O ovoj krivičnoj prijavi obavešteni su i Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine. Očekujemo da tužilaštvo hitno pokrene postupak, a da Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine ovim povodom preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti", stoji u saopštenju.

Politika

Vučić: Hvala Kipru

Nikozija -- Predsednik Vučić preneo u Nikoziji da je kiparski predsednik Nikos Anastasijadis prihvatio njegovu molbu da se angažuje na međunarodnom planu oko Kosova.

Politika petak 30.11. 18:56 Komentara: 6
strana 1 od 177 idi na stranu