Borisov stigao u Beograd, priprema posetu Putina

Potpredsednik Vlade Rusije Jurij Borisov sastao se sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem tokom posete Beogradu.

Izvor: Sputnjik

Petak, 09.11.2018.

11:20

Borisov stigao u Beograd, priprema posetu Putina
Getty Images

Kako piše Sputnjik, Borisovu je ovo prva poseta u svojstvu kopredsednika Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju sa ruske strane. Pozdravljajući gosta, ministar Dačić je rekao da je cilj susreta sa Borisovom priprema posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, kao i priprema sastanka Međuvladinog komiteta.

Drago mi je što ste prvi put u Beogradu u ovoj funkciji, naši odnosi su odlični a mi smo kao političari u obavezi da radimo na njihovom daljem unapređenju, rekao je Dačić.

Borisov je izrazio zadovoljstvo što je u bratskoj Srbiji, podsetivši da je naša zemlja strateški partner Rusije.

Nakon sastanka Dačić i Borisov će se obratiti novinarima, a vicepremijeru Rusije predstoji i sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: