Uhapšen napasnik; "Roditelji mogu da budu sigurni" VIDEO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za Prvu TV da je uhapšen muškarac koji je napastvovao devojku u vozilu beogradskog gradskog prevoza.

Izvor: B92

Petak, 26.10.2018.

09:06

Uhapšen napasnik;
screenshot

On je naveo da je beogradska policija u četvrtak uveče identifikovala i uhapsila I. M. (1981) sa prebivalištem na beogradskoj opštini Palilula.

"Policija je brzo reagovala, uhapsila ovog zločinca, ja se nadam se da ćemo moći da dobijemo od sudskih organa brzo pravdu i da to neće moći da bude jedan od slučajeva koji će proći lagano, već će ozbiljnom kaznom pokazati da nije dozvoljeno da neko maltretira našu decu", rekao je Stefanović.

“On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao dvanaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu“, navodi se u saopštenju MUP.

Stefanović je dodao da je "Srbija bezbedna zemlja i da je Beograd siguran grad", i da hoće da se "svaki građanin oseća bezbedno" i svi roditelji mogu da budu sigurni da su im deca sigurna.

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, kažu za Tanjug u tom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: