Užasan snimak iz GSP, maltretirao maloletnicu VIDEO

Beograd -- Snimak iz jednog beogradskog tramvaja, koji je danas osvanuo na Fejsbuku, izazvao je buru u javnosti.

Izvor: B92
Podeli
screenshot
screenshot

Na snimku, koji je objavljen na stranici “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva”, vidi se kako jedan muškarac prilazi devojci, maltretira je, pritiska je uz staklo…

“Zamolio bih vas ako možete da okačite na vašu stranicu snimak i sliku koju ću vam poslati. Na snimku je devojčica od 12 godina koju manijak napada, inače ćerka mog prijatelja”, navodi se na stranici na Fejsbuku.

Posebno šokantna činjenica da niko od prisutnih putnika nije reagovao. Odnosno nekoliko osoba je samo izvirivalo da vidi šta se događa, a ni vozač nije bio obavešten.

Iz Gradskog saobraćaja su za “Blic” naveli da incident nije prijavljen. Nije poznato na kojoj liniji je saobraćao tramvaj.

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja podelio je na Tviteru fotografiju mladića koji se sumnjiči da je napastvovao maloletnicu.

"Traži se zbog sumnje da je seksualno napastvovao dete od 12 godina! Ako prepoznate osobu pozovite 192!", napisao je Okanović.

Inače, na istoj toj stranici na Fejsbuku danas je objavljen i snimak iz autobusa na liniji 47 na kojem se vidi da jedan od putnika šutira vozača.

Na snimku se vidi kako se mladić prvo raspravlja sa vozačem, potom fizički nasrće na njega, a potom izlazi iz vozila. Na snimku se vidi i da je vozač uzvratio.

strana 1 od 176 idi na stranu