Boško Obradović: Tužiću Vučića, Pink i Infomer

Lider Dveri Boško Obradović kaže da će podneti tužbu protiv Aleksandra Vučića, TV Pink i lista Informer, jer su njega i pokret koji vodi nazvali "fašistima".

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 25.10.2018.

13:05

Boško Obradović: Tužiću Vučića, Pink i Infomer

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da želi da pošalje poruku da će ubuduće svakog ko njega lično ili Dveri nazove fašistima to morati da dokaže na sudu.

“Prvi koji će imati tu Čast jesu predsednik Aleksandar Vučić, televizija Pink i Informer koji su juče Dveri nazvali fašističkim, a mene liČno fašističkim liderom”, rekao je Obradović, navodeći da je Vučić to rekao juče gostujući u Jutarnjem programu na toj televiziji, što je kasnije, dodaje, preneo i Informer.

On je dodao da će "odmah za primer tužiti, iako zna da su to najobičnije kukavice koje neće smeti da se pojave na sudu i dokažu te tvrdnje".

Obradović je dodao da se elementi fašizma mogu pronaći u delovanju vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), navodeći kao argument "masovnost stranke sa kultom vođe".

Obradović je poručio da nije ni "ljotićevac", kako ga nazivaju, već je, kako kaže, Srbin i profesor srpske književnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: