Novosti: Mihajlović i Joksimović najbliže gubitku funkcija

Pojedini ministri iz SNS biće zamenjeni tokom rekonstrukcije Vlade Srbije do koje će najverovatnije doći u martu, pišu "Večernje novosti" u izdanju od utorka.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

00:12

Novosti: Mihajlović i Joksimović najbliže gubitku funkcija
Ilustracija: Thinkstock

List navodi da bi oni lako mogli da ostanu i bez visokih stranačkih funkcija kada naredne godine budu održani izbori unutar SNS-a.

Po navodima lista, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović trenutno su najbliže tome da izgube ministarska mesta zbog kako se navodi, otvorenih napada na premijerku Anu Brnabić ali i "solo izleta" koji su izazvali nezadovoljstvo unutar SNS-a.

Dodaje se i da će biti velikih promena u redovima naprednjaka na lokalu, prvenstveno u Ražnju i Bosilegradu ali i u Kuršumliji, Blacu, Arilju, Kragujevcu, Subotici i Bogatiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: