Ova deca nikog ne zanimaju FOTO

Više stotina migranata, većinom žena sa malom decom, i dalje je kod graničnog prelaza Izačić, na teritoriji BiH. Stigli i autobusi koji bi trebalo da ih vrate.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

13:37

Ova deca nikog ne zanimaju FOTO
Foto: Tanjug/AP

Oni su, podsetimo, krenuli u ponedeljak ka Bihaću i tom graničnom prelazu, ali im je onemogućeno da priđu granici s Hrvatskom, zbog čega su noć proveli na otvorenom. Građani Bihaća donosili su im ćebad i hranu kako bi pregurali hladne temperature.

Oni su, kako javlja regionalna N1 televizija, i jutros krenuli ka istom graničnom prelazu, ali ih je policija ubrzo stigla i onemogućava im dalji prolaz.
Tanjug/AP
Na jednom snimku vidi se grupa pripadnika granične policije koja je opkolila decu koja su im uzvikivala "Hrvatska, Hrvatska", želeći tako da im skrenu pažnju da žele da pređu granicu. Slike koje se s lica mesta postavljaju na društvene mreže potresle su region. Na jednoj je mala devojčica koja spava na travi, a jastuk joj je ranac. Kako javlja N1 TV, ka GP Izačić upućeni su i autobusi koji bi trebalo da vrate migrante u Bihać. Međutim, građani Bihaća su juče protestovali upravo zbog situacije s migrantima.

Prisutan je i veliki broj policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: