"Ko bi mogao da ostane bez fotelje? Oni koji dezavuišu"

Priče o vanrednim izborima ali i rekonstrukciji Vlade Srbije postale su svakodnevne.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

19:37

Screenshot/TV Prva

Kada su u pitanju promene u timu Ane Brnabić niko ne spori da će ih biti. Nepoznanica je kada i ko.

“Promena će svakako biti”, kaže predsednik Aleksandar Vučić.

I tako je predsednik države najavio rekonstrukciju Vlade. Kada? Mediji spekulišu na proleće. Potpredsednik najveće, Srpske napredne stranke, Miloš Vučević poručuje:

“Pominje se duže vreme, ali ne znači da koresponrdira sa istinom. Ko bi mogao da ostane bez fotelje? Oni koji dezavuišu, ne slažu se sa predsednikom, oni koji se ponašaju nekorektno i oni koji misle da vode neku politiku koja nije u koordinaciji kao politika vlada i predsednik.”

A pominje se da bi minitarka Joksimovic mogla da ostane bez fotelje. Ona je danas na konferenciji za novinare bila neraspoložena za novinarska pitanja. Ipak, bili smo uporni.

“Ma ‘ajte molim vas... Ne, ne”, prokomentarisla je Jadranka Joksimović.

Njen kolega iz poljoprivrednog resora, bio je nešto određeniji.

“Ja igram fudbal i naučio sam da kad trener kaže ‘ideš napolje’ bio 27.i ili 67.minut ja kazem ‘hvala’”, kaže Branislav Nedimović.

Premijerka Srbije brani svoje pulene.

“Nemojte da izdvajate nikog iz mog tima. Svi rade, svi imaju obaveze i takve stvari mogu da skrenu misli s posla kojim se bave”, kaže premijerka Ana Brnabić.

Premijerka potvrđuje i da će promena biti , ne i kada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: